ΕΥΑ ΜΕ.....
5 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 2
Σελίδα 1 από 2 • 1, 2
andy- fan
- Αριθμός μηνυμάτων : 65
Ημερομηνία εγγραφής : 06/11/2009
Τόπος : se enan eleniko,faihko kai mpougiouriko kosmo!!!
Απ: ΕΥΑ ΜΕ.....
Πωπω...αυτο το Βιντεακι ειναι καταπληκτικο,τοεχω λατρεψει!Μεχρι και στο κινητο μου το εχω παρει!
Evanna- fan
- Αριθμός μηνυμάτων : 81
nai einai teleio!!!!!!!!!ax pote tha 3anadoume tetoies glikes????
andy- fan
Ελα ντε....ποτε??????Δεν ξερω ποσο θα αντεξω ακομα!?(οχι πολυ!)andy έγραψε:nai einai teleio!!!!!!!!!ax pote tha 3anadoume tetoies glikes????
Evanna- fan
aaaxxx po tha doume morakia?????
andy- fan
Αμαν βρε andy μου τι μου κανεις με αυτα τα φοβερα βιντεακια!?Παντως εχουμε δει πολυ ωραιες σκηνες και ελπιζω σε περισσοτερες στο μελλον! :[IMG]http://i8
Evanna- fan
kai mena m aresei para poli auto to videaki!!!!kai go elpizo na doume polles tetoies skines kai sto melon alla apo oti katalaveno tha tis doume sto poli poli makrino mellon!!!!!!pandos ego tha sinexiso na zitao morakia mexri na ta kanoun!!!!!!!!!!!!!!
andy- fan
Και εγω μαζι σου!!!andy έγραψε:kai mena m aresei para poli auto to videaki!!!!kai go elpizo na doume polles tetoies skines kai sto melon alla apo oti katalaveno tha tis doume sto poli poli makrino mellon!!!!!!pandos ego tha sinexiso na zitao morakia mexri na ta kanoun!!!!!!!!!!!!!!
Evanna- fan
simiosi:to moraki na einai tou manou kai OXI tou kartali!!!!!!!!Evanna έγραψε:Και εγω μαζι σου!!!andy έγραψε:kai mena m aresei para poli auto to videaki!!!!kai go elpizo na doume polles tetoies skines kai sto melon alla apo oti katalaveno tha tis doume sto poli poli makrino mellon!!!!!!pandos ego tha sinexiso na zitao morakia mexri na ta kanoun!!!!!!!!!!!!!!
andy- fan
Καλα αυτο εννοειται...δεν χρειαζοταν καν να το αναφερεις!Αν αρχισει να πολλαπλασιαζεται ο αχωνευτος καηκαμε!!!!!andy έγραψε:simiosi:to moraki na einai tou manou kai OXI tou kartali!!!!!!!!Evanna έγραψε:Και εγω μαζι σου!!!andy έγραψε:kai mena m aresei para poli auto to videaki!!!!kai go elpizo na doume polles tetoies skines kai sto melon alla apo oti katalaveno tha tis doume sto poli poli makrino mellon!!!!!!pandos ego tha sinexiso na zitao morakia mexri na ta kanoun!!!!!!!!!!!!!!
Evanna- fan
dikio exeis!!!!theloume morakia tou akirou!!!!!!!xixi!!!!!Evanna έγραψε:Καλα αυτο εννοειται...δεν χρειαζοταν καν να το αναφερεις!Αν αρχισει να πολλαπλασιαζεται ο αχωνευτος καηκαμε!!!!!andy έγραψε:simiosi:to moraki na einai tou manou kai OXI tou kartali!!!!!!!!Evanna έγραψε:Και εγω μαζι σου!!!andy έγραψε:kai mena m aresei para poli auto to videaki!!!!kai go elpizo na doume polles tetoies skines kai sto melon alla apo oti katalaveno tha tis doume sto poli poli makrino mellon!!!!!!pandos ego tha sinexiso na zitao morakia mexri na ta kanoun!!!!!!!!!!!!!!
andy- fan
συμφωνω μαζι σας κοριτσια!προς το παρον το δε πειραζει γιατι ακομα δεν εχουμε οργανωθει Razzandy έγραψε:dikio exeis!!!!theloume morakia tou akirou!!!!!!!xixi!!!!!Evanna έγραψε:Καλα αυτο εννοειται...δεν χρειαζοταν καν να το αναφερεις!Αν αρχισει να πολλαπλασιαζεται ο αχωνευτος καηκαμε!!!!!andy έγραψε:simiosi:to moraki na einai tou manou kai OXI tou kartali!!!!!!!!Evanna έγραψε:Και εγω μαζι σου!!!andy έγραψε:kai mena m aresei para poli auto to videaki!!!!kai go elpizo na doume polles tetoies skines kai sto melon alla apo oti katalaveno tha tis doume sto poli poli makrino mellon!!!!!!pandos ego tha sinexiso na zitao morakia mexri na ta kanoun!!!!!!!!!!!!!!
mimi- Αριθμός μηνυμάτων : 5
Ημερομηνία εγγραφής : 14/11/2009
Τόπος : θεσσαλονίκη
mimi- Αριθμός μηνυμάτων : 5
Ημερομηνία εγγραφής : 14/11/2009
Τόπος : θεσσαλονίκη
Ευχαριστουμε για τα πολυ ωραια βιντεακια!!!
Evanna- fan
Ναι ειναι τελεια(οπως παντα δηλαδη με αυτους τους δυο)Ευχαριστουμε! :[IMG]http://i8
Evanna- fan
isos apo tis kaliteres skines!!!!!!!!faih gia akomi mia fora dinei resta!!!!
ade auta thimame kai sigxizomai me to gourouni ton mano!!!!!!!!
andy- fan
το ποσο νευριαω οταν βλεπω την ευα να μπαινει και να τρωει τη σφαιρα και λιγο αργοτερα ο μανος να κοιμαται με τη μελιτα την παραμονη του γαμου του με την ευα δεν λεγεται!!αλλα τελικα προτειμω το γουρουνι μανος παρα στεφανος!ο στεφανος ειναι και μοσχαρι!!!
Πως τα λες ετσι καλε!!!Χαχα!!!!!!!Konstantina έγραψε:το ποσο νευριαω οταν βλεπω την ευα να μπαινει και να τρωει τη σφαιρα και λιγο αργοτερα ο μανος να κοιμαται με τη μελιτα την παραμονη του γαμου του με την ευα δεν λεγεται!!αλλα τελικα προτειμω το γουρουνι μανος παρα στεφανος!ο στεφανος ειναι και μοσχαρι!!!
Evanna- fan
simfono apolitos!!!!kai oi dio einai par ton ena kai xtipa ton allo!!!!alla sigoura o stefanos einai poli xiroteros ap ton mano!!!!ade sigxistika pali!!!!!!gr...Konstantina έγραψε:το ποσο νευριαω οταν βλεπω την ευα να μπαινει και να τρωει τη σφαιρα και λιγο αργοτερα ο μανος να κοιμαται με τη μελιτα την παραμονη του γαμου του με την ευα δεν λεγεται!!αλλα τελικα προτειμω το γουρουνι μανος παρα στεφανος!ο στεφανος ειναι και μοσχαρι!!!
andy- fan
αστα!σταθεροποιθηκα ε?!τεσσερις μερες πιστευω πως ο στεφανος δεν αξιζει στην ευα!ευγε!
Mπραβο 4 μερες ειναι ρεκορ για σενα!Νομιζω οτι πας πολυ καλα!!!!!!!!Konstantina έγραψε:αστα!σταθεροποιθηκα ε?!τεσσερις μερες πιστευω πως ο στεφανος δεν αξιζει στην ευα!ευγε!
Evanna- fan
Σελίδα 1 από 2 • 1, 2
Σελίδα 1 από 2
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης